Taidetta mittatilaustyönä

Voit tilata minulta mittatilaustyönä taidetta. Olen rajannut mittatilastyöt kolmeen kategoriaan: Kukkamuraalit, Lemmikkipotretit ja Akvarellilinnut. Jos olet kiinnostunut tilaamaan minulta teoksen näiden kategorioiden ulkopuolella, voit laittaa minulle sähköpostia suoraan aiheesta contact@anni-julia.com. Otathan huomioon, että otan mittatilaustöitä rajallisesti vastaan riippuen muusta työtilanteesta.

Kukkamuraali

Kukkamuraalin voit tilata kotisi seinää koristamaan. Koko voidaan muokata käytettävän tilan kanssa sopivaksi. Värit valitaan sisustuksen mukaan - kolmivärinen teos on tarpeeksi monipuolinen ja pysyy hillittynä tilassa. Kukkamuraalin hinta riippuu muraalin koosta ja yksityiskohtien määrästä ja muraalien hintahaarukka liikkuu 300,00-1500,00 € välimaastossa (sis. alv 10 %).

Laita sähköpostia contact@anni-julia.com otsikolla "Kukkamuraali" ja jutellaan lisää!

Lemmikkipotretti

Tilaa lemmikistäsi guassi+puuväri kuvitusoriginaali.

Toimitusaika 1-2 viikkoa. Työ sisältää yhden eläimen. Kuvitusoriginaalin koko noin A4, paperi on kuvitusta hiukan suurempi. Kuvituksella on yksivärinen tausta. Tilauksen jälkeen laita minulle sähköpostitse seuraavat tiedot:

- Lemmikin rotu

- Lemmikin kuva sellaisessa asennossa, jossa sen haluat

- Lempivärit (lähinnä taustaa varten)

- Aloita sähköposti tilaajan nimellä

Tiedot osoitteeseen: contact@anni-julia.com

Huom! Kissakuvitus on esimerkkikuvitus vanhasta mittatilaustyöstä.

Tilaa tästä

Akvarellilinnut

Akvarellilintuteoksen hinta on kiinteä 280,00 € (sis. alv 10%) ja teos maalataan kokoon 50 x 70 cm laadukkaalle akvarellipaperille. Asiakas saa itse valita joko neljä eksoottista lintua tai seitsemän suomalaista lintua, jotka teokseen haluaa. Koska kyseessä on intensiivityö päätän itse lintujen asettelusta. Asiakas voi halutessaan nähdä mustavalkoisen digiluonnoksen ennen maalaamisen aloittamista.

Varaan kaksi viikkoa teoksen maalaamiseen. Nouto Hyvinkäältä Ateljee42:sta tai sovitaan tapaaminen Helsingin rautatieasemalla.

Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan oman Akvarellilinnut-teoksen voit laittaa minulle sähköpostia ja kertoa lintutoiveesi.

Huom. Laskutan teoksen ennen kuin aloitan sen parissa työskentelyn.